Clairvoyanterne

Underholdning til brylluppet eller festen med Clairvoyanterne

De to clairvoyante damer, Claire & Klara sætter fokus på forskellen kønnene imellem. Deres sans for klarsyn og deres veludviklede 6.sans, gør Claire & Klara til specialister i gode råd til parforholdet. Såvel mænd som kvinder får et humoristisk skud for boven hele vejen gennem showet.

De afslører hidtil ukendte evner hos begge køn, som for eksempel ”Elefanthukommelsen” og de afslører ufortrødent hvor galt det kan gå, hvis man laver ”Helikopteren” med nysgerrige husdyr i hjemmet…

De løfter også sløret for, hvorfor de fleste single kvinder er slanke – og de lover at heale det hele til det halve! Ingen skavanker eller ubalancer er for store til at Claire & Klara kan håndtere dem!

Det siger gæsterne:

default image

De styrer for vildt,
wow et show ! Rocker kællingerne kom og tog alle med storm. Ud fra en enkelt samtale og et par emails, fik de sammensat et show, der i den grad handlede om min bror, som de jo ikke kendte i forvejen, og fik flettet hele hans livshistorie ind i en top underholdening i verdensklasse, så vi var færdige af grin. Det er en formidabelt evne at have. “Rocker kællingerne” er så skønne bramfri og selv-u-højtidelige og topprofessionelle at man føler sig underholdt så man aldrig glemmer det.

Georgine V. 24. november 2015

<< Prev
Next >>

    Vi glæder os til at høre fra dig