Underholdning til fest

Vil du holde en fest, som dine gæster sent vil glemme? Sjov Business tilbyder underholdning til fest, der vil få dine gæster til at falde ned fra stolene af grin. Vi har skabt glæde, pinlig berørthed og meget andet gennem årenes løb, og vi kan med sikkerhed sige, at man ikke skal være genert anlagt, når vi optræder med et af vores mange shows.

Få besøg af pilates pigerne

Kender du sangen ”It’s getting hot in here?” Det er netop dét, som du får, når pilates pigerne står for underholdningen til din fest. De to overvægtige piger i pink gymnastikdragt vil få selskab af en særlig gæst fra dit selskab, og underholdningen varer i omegnen af 20-30 minutter. Der vil være strækøvelser, udklædning og ikke mindst ømme mavemuskler efter et grinagtigt show. Læs mere om pilates pigerne.

Er du i tvivl om hvilken underholdning, der vil være den største succes blandt dine gæster? Der er ingen grund til bekymring, vi står klar til at hjælpe dig.

Få mere information om vores underholdning til fest

Har du spørgsmål, eller vil du gerne have et uforpligtende tilbud? Du er mere end velkommen til at kontakte os på telefon 93 93 02 00, sende en mail til mail@sjovbusiness.dk eller udfylde vores kontaktformular. Vi ser frem til at lave et festligt indslag til din fest!