Fup ansat

Underholdning til firmafesten med fup ansat

Den nye ansatte starter med at hun bliver inviteret med til jeres firmafest, hvor hun med garanti vil vække stor opsigt og harme.

Alt kan ske når den fupansatte dukker op til firmafesten! Hun kommer selvfølgelig for sent, men ingen er i tvivl om at hun ankommer…

Hæmningsløs opførsel og forargende anekdoter

Bordkort – det er hun fløjtende ligeglad og sætter sig gerne hvor det passer hende og helst ved siden af nogen hun kan flirte med. Hun giver gerne såvel firmaets chef som de ansatte tørt på! Den fupansatte er fuldstændig uden hæmninger og fortæller gerne om hendes problemer med f.eks. inkontinens eller svamp rundt omkring på kroppen!!! Som regel til stor forargelse for de ansatte i firmaet.

Hun kan også finde på at byde på at byde på ”party opkvikkere” (dette er blot harmløse kalk tabletter – men det ved ingen) eller invitere med udenfor til en ”koger” (ganske almindelig cigaret der er rullet som en joint). Og hun bliver overrasket over, at skulle arbejde i et firma, der ikke bakker op om, at de ansatte sætter gang i firmafesten… I hendes håndtaske har hun også altid medbragt nogle ting der helt sikkert kan få folk op i det røde felt…….

Den pinlige afsløring og kollegernes reaktion

Ellers griber hun situationen til firmafesten som den nu byder sig og vi garanterer at folk bliver MEGET pinligt berørte af hendes blotte tilstedeværelse.

Når det hele bliver afsløret plejer kollegerne først at blive lettede og når de er kommet sig over chokket, ærgrer de sig over, at den fupansatte rent faktisk ikke alligevel skal arbejde i firmaet.

Den ultimative oplevelse til firmafesten eller firmajulefrokosten, som vi garanterer de ansatte vil snakke om i rigtig lang tid fremover.