Pilates pigerne

Personlig underholdning til fest

Sjov og uhøjtidelig underholdning til rund fødselsdag, konfirmation, bryllup eller firmafest.

Tag fusen på fødselaren, konfirmanden, brudeparret eller din arbejdsplads med Pilatespigerne.

Vi kender alle følelsen af at sidde til en fest og hakke sig igennem den ene festsang efter den anden – ikke verdens sjoveste beskæftigelse, vel?

Men hvad gør du så, hvis du gerne vil vise festens hovedperson at du holder af ham eller hende? Eller hvordan får du, på en sjov og anderledes måde, leveret de mange historier du har om vedkommende uden at det bliver dræbende kedeligt?

Du booker Pilatespigerne!

Vi skriver showet specielt til festens hovedperson ud fra personlige oplysninger og sjove historier om ham eller hende, som vi får fra dig. Det er derfor et super alternativ eller supplement til den traditionelle sang eller tale.

Pilatespigerne inddrager fødselaren, konfirmanden, brudeparret eller chefen og de ansatte på en aldeles uhøjtidelig og hylende morsom måde. Og pigerne får alle festens gæster op af stolene til lidt øvelser.

Vi garanterer masser af motion til lattermusklerne

Pilatespigerne ankommer til festen under påskud af, at de går til Pilates med festens hovedperson. Alene synet af de to overvægtige piger i pink gymnastikdragt og med de store pink pilatesbolde er nok til at sætte gang i latteren. Pilatespigerne er ikke just noget kønt syn (de ved det bare ikke selv) og de er meget passionerede omkring deres sport, hvilket de absolut ikke lader nogen i tvivl om.

Spørger du Pilatespigerne findes der ingen der er i bedre form end dem! Ud fra de historier du har fodret pigerne med, fortæller de om de forskellige øvelser de har udviklet specielt til festens hovedperson. På et tidspunkt kommer han eller hende op og bliver iført pink benvarmere, pande- og svedbånd og skal hjælpe pigerne med at vise de øvelser der bliver trænet til Pilates.

Hele showet sluttes af med en fælles gymnastikopvisning som festens hovedperson kender særdeles godt, for den er blevet øvet mange, mange gange!

Book Pilatespigerne til den næste fest og få masser af motion til lattermusklerne!

Se Sjov Business, Pilatespigerne i action