Fup Ansat

Underholdning til firmafesten med fup ansat

Den nye ansatte starter med at hun bliver inviteret med til jeres firmafest, hvor hun med garanti vil vække stor opsigt og harme.

Alt kan ske når den fupansatte dukker op til firmafesten! Hun kommer selvfølgelig for sent, men ingen er i tvivl om at hun ankommer…

Bordkort – det er hun fløjtende ligeglad og sætter sig gerne hvor det passer hende og helst ved siden af nogen hun kan flirte med. Hun giver gerne såvel firmaets chef som de ansatte tørt på!

Den fupansatte er fuldstændig uden hæmninger og fortæller gerne om hendes problemer med f.eks. inkontinens eller svamp rundt omkring på kroppen!!! Som regel til stor forargelse for de ansatte i firmaet.

Hun kan også finde på at byde på at byde på ”party opkvikkere” (dette er blot harmløse kalk tabletter – men det ved ingen) eller invitere med udenfor til en ”koger” (ganske almindelig cigaret der er rullet som en joint). Og hun bliver overrasket over, at skulle arbejde i et firma, der ikke bakker op om, at de ansatte sætter gang i firmafesten…

I hendes håndtaske har hun også altid medbragt nogle ting der helt sikkert kan få folk op i det røde felt…….

Ellers griber hun situationen til firmafesten som den nu byder sig og vi garanterer at folk bliver MEGET pinligt berørte af hendes blotte tilstedeværelse.

Når det hele bliver afsløret plejer kollegerne først at blive lettede og når de er kommet sig over chokket, ærgrer de sig over, at den fupansatte rent faktisk ikke alligevel skal arbejde i firmaet.

Den ultimative oplevelse til firmafesten eller firmajulefrokosten, som vi garanterer de ansatte vil snakke om i rigtig lang tid fremover.

Fup ansat
  • Den fup ansatte kan eks. begynde at tale om sin mystiske sygdom eller fortælle små pinlige historier fra sit privatliv. Hun vil med garanti få dine ansatte til at sende hinanden himmelvendte øjne og forarge dem. Dagen hvor den fup ansatte skal starte på arbejde, møder hun ikke op og ringer et par timer senere og melder sig syg med en mærkelig undskyldning som f.eks. hun er nødt til at køre sin mor til lægen med en urinprøve fordi moren tror hun er gravid (den fup ansatte er sidst i 30´erne) eller en anden underlig historie. Sådan fortsætter det frem til firmafesten. Her ankommer den fup ansatte noget forsinket. Under festen vil hun gøre sig godt og grundigt bemærket ved en noget anderledes og pinlig opførsel. Vi garanterer at hun både vækker forargelse, harme og MASSER af grin undervejs. Det hele afsløres med en rigtig pinlig optræden, hvorefter den fup ansatte afslører sin virkelige identitet. Dine ansatte vil blive virkelig lettede over alligevel ikke at skulle arbejde sammen med denne noget mærkelige person og vil derefter udbryde i latter og grin. Resten af aftenen og i flere uger efter vil dine medarbejdere snakke om den fup ansatte og grine over de sjove og mærkelige ting hun lavede. Den fup ansatte er en figur, der skal opleves!

Det siger gæsterne:

default image

Sjov start på konfirmationen,
Ved vores datters konfirmation startede Pilates pigerne en god dag med at få sat gang i lattermusklerne hos alle. Konfirmanden var hovedperson i pilates-showet, men både børn, teenagere og voksne blev en del af det. En kæmpe anbefaling herfra – det var bare super sjovt. TAK!

Sanne Holm 24. november 2015

<< Prev
Next >>

    Vi glæder os til at høre fra dig