Fup Ansat

Underholdning til firmafesten med fup ansat

Den nye ansatte starter med at hun bliver inviteret med til jeres firmafest, hvor hun med garanti vil vække stor opsigt og harme.

Alt kan ske når den fupansatte dukker op til firmafesten! Hun kommer selvfølgelig for sent, men ingen er i tvivl om at hun ankommer…

Bordkort – det er hun fløjtende ligeglad og sætter sig gerne hvor det passer hende og helst ved siden af nogen hun kan flirte med. Hun giver gerne såvel firmaets chef som de ansatte tørt på!

Den fupansatte er fuldstændig uden hæmninger og fortæller gerne om hendes problemer med f.eks. inkontinens eller svamp rundt omkring på kroppen!!! Som regel til stor forargelse for de ansatte i firmaet.

Hun kan også finde på at byde på at byde på ”party opkvikkere” (dette er blot harmløse kalk tabletter – men det ved ingen) eller invitere med udenfor til en ”koger” (ganske almindelig cigaret der er rullet som en joint). Og hun bliver overrasket over, at skulle arbejde i et firma, der ikke bakker op om, at de ansatte sætter gang i firmafesten…

I hendes håndtaske har hun også altid medbragt nogle ting der helt sikkert kan få folk op i det røde felt…….

Ellers griber hun situationen til firmafesten som den nu byder sig og vi garanterer at folk bliver MEGET pinligt berørte af hendes blotte tilstedeværelse.

Når det hele bliver afsløret plejer kollegerne først at blive lettede og når de er kommet sig over chokket, ærgrer de sig over, at den fupansatte rent faktisk ikke alligevel skal arbejde i firmaet.

Den ultimative oplevelse til firmafesten eller firmajulefrokosten, som vi garanterer de ansatte vil snakke om i rigtig lang tid fremover.


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/sjovbusiness.dk/public_html/wp-includes/shortcodes.php on line 554
  • Den fup ansatte kan eks. begynde at tale om sin mystiske sygdom eller fortælle små pinlige historier fra sit privatliv. Hun vil med garanti få dine ansatte til at sende hinanden himmelvendte øjne og forarge dem. Dagen hvor den fup ansatte skal starte på arbejde, møder hun ikke op og ringer et par timer senere og melder sig syg med en mærkelig undskyldning som f.eks. hun er nødt til at køre sin mor til lægen med en urinprøve fordi moren tror hun er gravid (den fup ansatte er sidst i 30´erne) eller en anden underlig historie. Sådan fortsætter det frem til firmafesten. Her ankommer den fup ansatte noget forsinket. Under festen vil hun gøre sig godt og grundigt bemærket ved en noget anderledes og pinlig opførsel. Vi garanterer at hun både vækker forargelse, harme og MASSER af grin undervejs. Det hele afsløres med en rigtig pinlig optræden, hvorefter den fup ansatte afslører sin virkelige identitet. Dine ansatte vil blive virkelig lettede over alligevel ikke at skulle arbejde sammen med denne noget mærkelige person og vil derefter udbryde i latter og grin. Resten af aftenen og i flere uger efter vil dine medarbejdere snakke om den fup ansatte og grine over de sjove og mærkelige ting hun lavede. Den fup ansatte er en figur, der skal opleves!

Det siger gæsterne:

default image

Fup ansat – hold da op det var sjovt. 
Det er fand’me løgn var kommentaren, da Ida blev ”afsløret” til personalefesten lørdag aften. Efter Idas besøg og samtale om en arbejdsprøvning i Randers Regnskov ugen før festen var der nærmest panik i krogene blandt de fastansatte. Hende der Ida var simpelthen bare for underlig og så var hun bange for dyr. De fleste syntes nærmest det var lidt synd, at hun så skulle udsættes for en arbejdsprøvning i Randers Regnskov. Og for at det ikke skulle være løgn dukkede hun op til festen – ½ time for sent og fra starten pinlig og tåkrummende. I løbet af den næste times tid blev hendes bordherrer og damer mere og mere rystede, og da Ida rejste sig op og ville holde tale var det næsten for meget. Her blev det så til alles store overraskelse afsløret, at Ida og hendes sagsbehandler blot var skuespillere og at vi kunne tage det helt roligt. Kun ganske få personer var indviet i spøgen og ikke en eneste af de øvrige ansatte anede uråd. Det var 100% gennemført og lige til stregen uden at træde over den. Så pas på – du ved aldrig hvornår ”Ida” dukker op hos jer!

Tak for fremragende underholdning fra

Randers regnskov 24. november 2015

<< Prev
Next >>

Vi glæder os til at høre fra dig

Vi forholder os til Corona og tager regeringens tiltag meget alvorligt.

I forbindelse med udmeldingen om at samles i grupper og i kølvandet på dette, alle forårets aflyste konfirmationer er vi selvfølgelig fuldstændig ”lagt ned” af aflysninger.
Det er en forfærdelig situation vi alle står i og for vores vedkommende er det hele vores eksistensgrundlag.
Til trods for dette har vi besluttet at det ikke skal gå ud over vores kunder og har derfor følgende meddelelse:
ALLE der har booket os til konfirmation frem til 1.6.2020 får mulighed for at ombooke tiden uden ekstra omkostninger.
Lige så snart I har en ny tid, skal I kontakte os og vi finder sammen ud af, om det er muligt at lave en ny aftale.
Er dette IKKE muligt, tilbyder vi at refundere jeres depositum.
ALLE der har booket os til andet end konfirmationer får ligeledes mulighed for at ombooke tiden uden ekstra omkostninger og på samme vilkår som ovenfor. Dette gælder indtil regeringen ophæver forbuddet/påbuddet om at samles i større forsamlinger.

I er meget velkomne til at ringe til os såfremt I har yderligere spørgsmål.