Pilates pigerne

Personlig underholdning til fest

Sjov og uhøjtidelig underholdning til rund fødselsdag, konfirmation, bryllup eller firmafest.

Tag fusen på fødselaren, konfirmanden, brudeparret eller din arbejdsplads med Pilatespigerne.

Vi kender alle følelsen af at sidde til en fest og hakke sig igennem den ene festsang efter den anden – ikke verdens sjoveste beskæftigelse, vel?

Men hvad gør du så, hvis du gerne vil vise festens hovedperson at du holder af ham eller hende? Eller hvordan får du, på en sjov og anderledes måde, leveret de mange historier du har om vedkommende uden at det bliver dræbende kedeligt?

Du booker Pilatespigerne!

Vi skriver showet specielt til festens hovedperson ud fra personlige oplysninger og sjove historier om ham eller hende, som vi får fra dig. Det er derfor et super alternativ eller supplement til den traditionelle sang eller tale.

Pilatespigerne inddrager fødselaren, konfirmanden, brudeparret eller chefen og de ansatte på en aldeles uhøjtidelig og hylende morsom måde. Og pigerne får alle festens gæster op af stolene til lidt øvelser.

Vi garanterer masser af motion til lattermusklerne.

Pilatespigerne ankommer til festen under påskud af, at de går til Pilates med festens hovedperson. Alene synet af de to overvægtige piger i pink gymnastikdragt og med de store pink pilatesbolde er nok til at sætte gang i latteren. Pilatespigerne er ikke just noget kønt syn (de ved det bare ikke selv) og de er meget passionerede omkring deres sport, hvilket de absolut ikke lader nogen i tvivl om.

Spørger du Pilatespigerne findes der ingen der er i bedre form end dem! Ud fra de historier du har fodret pigerne med, fortæller de om de forskellige øvelser de har udviklet specielt til festens hovedperson. På et tidspunkt kommer han eller hende op og bliver iført pink benvarmere, pande- og svedbånd og skal hjælpe pigerne med at vise de øvelser der bliver trænet til Pilates.

Hele showet sluttes af med en fælles gymnastikopvisning som festens hovedperson kender særdeles godt, for den er blevet øvet mange, mange gange!

Book Pilatespigerne til den næste fest og få masser af motion til lattermusklerne!

 • Pilates pigerne er 2 overvægtige piger der kommer ud og bl.a fortæller historier om festens hovedperson(er) (udfra oplysninger fra arrangøren).

  Derudover vil de give en lille opvisning! og også hive hovedpersonen op og lave en lille “gymnastik opvisning” sammen med dem. De starter nemlig med at fortælle at de har gået til pilates med hovedpersonen de sidste 1½ år. I dag var så dagen hvor de skulle til den årlige gymnastikopvisning, men X kunne jo af gode grunde ikke deltage, da han/hun skulle holde fest. Nu kommer pigerne lige fra denne opvisning og så var det lige de synes, at hovedpersonen da lige skal have lov til at vise hvad han/hun kan – ikke mindst fordi han/hun har lejlighed til at vise alle deres venner og familie hvor dygtige de er blevet!!! (Og så kan Pilates pigerne også få lov at føre sig lidt frem igen – de elsker nemlig at optræde…)

  Pilates pigerne er ikke just noget kønt syn (de ved det bare ikke selv) og de er meget passionerede omkring deres “sport” hvilket de absolut ikke lader nogen i tvivl om.

  Hele showet bliver krydret med både “rigtige” historier om hovedpersonen og historier de selv finder på.

  Pigerne ankommer til festen for at fortælle den gode nyhed og for at give medarbejderne en lille forsmag på, hvad der venter dem – så ved de hvad de har at glæde sig til! Showet kan opbygges på flere måder: se mere i eks. 1 og 2.

 • Pilates pigerne kommer under påskud af, at de er blevet booket af ledelsen til at komme og bringe noget mere sundhed ind på arbejdspladsen i form af noget fælles sport – nemlig pilates. De fortæller hvorfor lige pilates vil være den helt rigtige sportsgren til jeres virksomhed. De viser nogle forskellige øvelser og trækker også nogle folk op på scenen (eller ud på gulvet) og iklæder dem lidt forskelligt træningstøj (pink benvarmere, pink svedbånd og pandebånd) så de lige kan få en fornemmelse af, hvad det går ud på. Det hele afsluttes med en fælles danseopvisning hvor alle bliver inddraget. Eller: se eks. 2.

 • Pilates pigerne kender nogle stykker blandt publikum der går til pilates sammen med dem.

  De kommer nu ud for at fortælle om nogle af de episoder der er sket ude til pilates. (Her skal vi på forhånd have nogle sjove historier om nogle af medarbejderne) Disse personer bliver nu bedt om at komme op og vise nogle af de øvelser de har trænet så længe på. De bliver iklædt lidt forskelligt træningstøj og så kan de ellers gå igang!!! Det hele afsluttes med en fælles danseopvisning hvor de involverede skal danse sammen med pigerne, så resten af forsamlingen kan se hvor flot det ser ud når sådan et hold fuldstændig synkront laver en opvisning!!!!!!!!!!!!

  Hvordan I vælger at showet skal stykkes sammen er noget vi kan tage en snak om og så skræddersyr vi arrangementet til jer.

Se Sjov Business, Pilatespigerne i action

Det siger gæsterne:

default image

Selvironi i bedste stil,
Noget af den sjoveste underholdning jeg har oplevet til en privat fest. De forstår at sætte hovedpersonen i centrum på en sådan måde at man som tilskuer ikke kan lade være med at smile under hele showet. Og så er det jo skønt at se så meget selvtillid og selvironi hos de 2 sjove “gymnaster”.

Anne Nielsen 24. november 2015

<< Prev
Next >>

  Vi glæder os til at høre fra dig