Rockerkællingerne

Hylende morsom underholdning til festen med Rockerkællingerne

Showet er specielt velegnet til festen hvor hovedpersonen skal være i centrum. Det bliver skrevet specielt til ham/hende ud fra de personlige oplysninger vi får om vedkommende.
Kan bruges til fødselsdage, jubilæum, konfirmation, bryllup (fra brud til gom eller fra gom til brud) kobber, -sølv, -guldbryllup, julefrokost.
Rockertøserne Lonnie og Lola ankommer til festen og fortæller at festens hovedperson X har søgt om optagelse i damernes rockerklub ”De Vilde Kællinger”. Ud fra personlige oplysninger og sjove historier, som vi får fra jer, beretter Lonnie og Lola om hvorledes det er gået festens hovedperson i klubben og ikke mindst i optagelsesprøverne – (ja men bliver jo selvfølgelig ikke medlem hos De vilde kællinger uden at skulle ”testes” og gennemføre – samt bestå – optagelsesprøverne) og det går ikke stille for sig!
Lonnie og Lola som er et par totalt seje rockere, viser sig egentlig at være lidt af nogen ”wanna bee´s… som udadtil er et par hårde nødder, men det viser sig ret hurtigt at ingen af dem rent faktisk er ”de hurtigste knallerter på kajen” og også har deres følsomme sider. De er dybt chokerede over X og fortæller at de aldrig før har været nødt til at afslå en ansøgning om optagelse, men de forskellige episoder de har været udsat for i X´s prøvetid gør, at de simpelthen ikke har andet valg.
Men den stopper ikke her! For pigerne fortæller, at da de meddelte X den triste besked, skete der ting og sager!!! Showet afsluttes med ”De Vilde Kællinger”s klubsang og en lille gave til X.

Et show med rockerkællingerne er helt perfekt til den lidt stille type der ikke ønsker at skulle være alt for meget i centrum men alligevel godt kan tåle en lille festlig ”hilsen” i form af et personligt show. Det er også velegnet til den knap så mobile person, da dette show ikke indebærer at hovedpersonen skal deltage aktivt – men bare sidde og lytte og more sig.

Underholdning til fester i dag vinder mere og mere frem og erstatter stille og roligt de traditionelle sange og taler der ellers har været en fast del af enhver fest de sidste mange, mange år.

Underholdning sætter gang i lattermusklerne og sørger for at folk har noget at grine af og snakke om, resten af dagen/aftenen.

Vi lover at et show med underholdning af rockerne vil være en uforglemmelig oplevelse som I vil huske i mange år fremover.

”Rockerkællingerne” er et hylende morsomt og meget personligt show og et super alternativ til den traditionelle sang eller tale. Varighed ca. 20 min.

Det siger gæsterne:

default image

Fup ansat – hold da op det var sjovt. 
Det er fand’me løgn var kommentaren, da Ida blev ”afsløret” til personalefesten lørdag aften. Efter Idas besøg og samtale om en arbejdsprøvning i Randers Regnskov ugen før festen var der nærmest panik i krogene blandt de fastansatte. Hende der Ida var simpelthen bare for underlig og så var hun bange for dyr. De fleste syntes nærmest det var lidt synd, at hun så skulle udsættes for en arbejdsprøvning i Randers Regnskov. Og for at det ikke skulle være løgn dukkede hun op til festen – ½ time for sent og fra starten pinlig og tåkrummende. I løbet af den næste times tid blev hendes bordherrer og damer mere og mere rystede, og da Ida rejste sig op og ville holde tale var det næsten for meget. Her blev det så til alles store overraskelse afsløret, at Ida og hendes sagsbehandler blot var skuespillere og at vi kunne tage det helt roligt. Kun ganske få personer var indviet i spøgen og ikke en eneste af de øvrige ansatte anede uråd. Det var 100% gennemført og lige til stregen uden at træde over den. Så pas på – du ved aldrig hvornår ”Ida” dukker op hos jer!

Tak for fremragende underholdning fra

Randers regnskov 24. november 2015

<< Prev
Next >>

Vi glæder os til at høre fra dig