Ruth & Karen

Fræk underholdning til fest

Hylende morsomt dildoparty til damefrokost og rund fødselsdag.

Et show med Ruth & Karen er uforglemmelig underholdning der går lige til bæltestedet og ikke en millimeter under.

De to damer har hørt at et dildoparty er noget af det mest populære man overhovedet kan foretage sig, så det har de besluttet sig for at efterligne.

At de ikke har en klap forstand på det, generer dem overhovedet ikke!

De har ”gåglet” lidt på internettet for at finde de rette remedier til et dildoparty og så har de ellers stoppet tingene i deres kuffert og er klar til et alternativt, underholdende og sjovt dildoparty.

De ting de to bramfri damer taler om, er ting som vi alle kender til, men som ingen taler højt om – lige med undtagelse af Ruth & Karen. De er hæmningsløse og ikke særligt gode til at pakke tingene ind.

De kommer blandt andet ind på emner som inkontinens, utroskab og hvordan man mest effektivt slipper af med irriterende dørsælgerne…

Ingen kan vide sig sikker – underholdning med Ruth & Karen giver såvel mænd som kvinder et skud for boven.

Det eneste vi tør garantere er at ikke et øje (eller stolesæde) er tørt når damerne forlader festen.

Ruth & Karen er festlig og anderledes underholdning og særdeles velegnet til for eksempel damefrokost. Vi garanterer at samtlige damer i selskabet kan tilslutte sig det underholdende dildoparty. Og taget løftes af latterbrøl når Ruth & Karen viser de uendelige anvendelsesmuligheder en dildo har – især når damerne instrueres i hvad man IKKE skal bruge en dildo til!

De indskærper også hvilke ting man skal være særlig opmærksom på, når manden skal forkæles lidt ekstra – ellers kan det gå grueligt galt, hvilket Ruth & Karen har erfaret på den hårde måde. Det er især gået ud over deres stakkels ægtemand…

En diskussion om hole-in-one bliver det også til samt et fif til hvordan man giver sine gæster det mest muntre toiletbesøg byder underholdning med Ruth & Karen også på.

Ruth & Karen bliver på intet tidspunkt hverken plat eller vulgært – det er fræk underholdning så tårerne triller! Det er ikke underholdning for sarte sjæle, men den perfekte underholdning til festen både damefrokosten og den runde fødselsdag.

Book Ruth & Karen til et underholdende og uforglemmeligt show og I har samtalestof nok, ikke bare til resten af festen, men til resten af året!

  • Dette til stor morskab for hele forsamlingen. Det viser sig at Ruth & Karen har en del uheldige erfaringer med tingene i kufferten og disse oplevelser deler de ufortrødent ud af. Igen til stor morskab for tilhørerne Showet går lige til grænsen – og passer til firmafesten, julefrokosten, jubilæet, fødselsdagen, polterabend eller svendegildet. Kort sagt: til alle fester, hvor der skal være sjov og ballade. Ruth og Karen kører lige på grænsen uden, det bliver hverken plat eller vulgært. Kontakt os nu og få en sludder om jeres ønsker og behov, så skal de nok levere et show, der passer helt til jer.

Det siger gæsterne:

default image

Super sjov underholdning!,
Til vores julefrokost havde vi besøg af Pilatespigerne og hvilket show, som overgik alle vores forventninger.

Vi fik 25 minutters top og ikke mindst super sjov underholdning med et show der var strikket sammen, så det passede perfekt til os. Det info vi havde givet på forhånd blev helt naturligt flettet ind i showet, hvilket gjorde det meget personligt og endnu mere underholdende for os.

Vi grinede så tårerne trillede og det er de varmeste anbefalinger vi hermed giver til de to skønne piger.

Vi glæder os til en anden god gang måske at kunne hilse på nogle at deres ”veninder”.

Ha’ det rigtig godt, håber vi ses en anden god gang!

Lisa Børglum Dynamic Web 24. november 2015

<< Prev
Next >>

    Vi glæder os til at høre fra dig