Ruth & Karen

Fræk underholdning til fest

Hylende morsomt dildoparty til damefrokost og rund fødselsdag.

Et show med Ruth & Karen er uforglemmelig underholdning der går lige til bæltestedet og ikke en millimeter under.

De to damer har hørt at et dildoparty er noget af det mest populære man overhovedet kan foretage sig, så det har de besluttet sig for at efterligne.

At de ikke har en klap forstand på det, generer dem overhovedet ikke!

De har ”gåglet” lidt på internettet for at finde de rette remedier til et dildoparty og så har de ellers stoppet tingene i deres kuffert og er klar til et alternativt, underholdende og sjovt dildoparty.

De ting de to bramfri damer taler om, er ting som vi alle kender til, men som ingen taler højt om – lige med undtagelse af Ruth & Karen. De er hæmningsløse og ikke særligt gode til at pakke tingene ind.

De kommer blandt andet ind på emner som inkontinens, utroskab og hvordan man mest effektivt slipper af med irriterende dørsælgerne…

Ingen kan vide sig sikker – underholdning med Ruth & Karen giver såvel mænd som kvinder et skud for boven.

Det eneste vi tør garantere er at ikke et øje (eller stolesæde) er tørt når damerne forlader festen.

Ruth & Karen er festlig og anderledes underholdning og særdeles velegnet til for eksempel damefrokost. Vi garanterer at samtlige damer i selskabet kan tilslutte sig det underholdende dildoparty. Og taget løftes af latterbrøl når Ruth & Karen viser de uendelige anvendelsesmuligheder en dildo har – især når damerne instrueres i hvad man IKKE skal bruge en dildo til!

De indskærper også hvilke ting man skal være særlig opmærksom på, når manden skal forkæles lidt ekstra – ellers kan det gå grueligt galt, hvilket Ruth & Karen har erfaret på den hårde måde. Det er især gået ud over deres stakkels ægtemand…

En diskussion om hole-in-one bliver det også til samt et fif til hvordan man giver sine gæster det mest muntre toiletbesøg byder underholdning med Ruth & Karen også på.

Ruth & Karen bliver på intet tidspunkt hverken plat eller vulgært – det er fræk underholdning så tårerne triller! Det er ikke underholdning for sarte sjæle, men den perfekte underholdning til festen både damefrokosten og den runde fødselsdag.

Book Ruth & Karen til et underholdende og uforglemmeligt show og I har samtalestof nok, ikke bare til resten af festen, men til resten af året!

  • Dette til stor morskab for hele forsamlingen. Det viser sig at Ruth & Karen har en del uheldige erfaringer med tingene i kufferten og disse oplevelser deler de ufortrødent ud af. Igen til stor morskab for tilhørerne Showet går lige til grænsen – og passer til firmafesten, julefrokosten, jubilæet, fødselsdagen, polterabend eller svendegildet. Kort sagt: til alle fester, hvor der skal være sjov og ballade. Ruth og Karen kører lige på grænsen uden, det bliver hverken plat eller vulgært. Kontakt os nu og få en sludder om jeres ønsker og behov, så skal de nok levere et show, der passer helt til jer.

Det siger gæsterne:

default image

Selvironi i bedste stil,
Noget af den sjoveste underholdning jeg har oplevet til en privat fest. De forstår at sætte hovedpersonen i centrum på en sådan måde at man som tilskuer ikke kan lade være med at smile under hele showet. Og så er det jo skønt at se så meget selvtillid og selvironi hos de 2 sjove “gymnaster”.

Anne Nielsen 24. november 2015

default image

Sjov start på konfirmationen,
Ved vores datters konfirmation startede Pilates pigerne en god dag med at få sat gang i lattermusklerne hos alle. Konfirmanden var hovedperson i pilates-showet, men både børn, teenagere og voksne blev en del af det. En kæmpe anbefaling herfra – det var bare super sjovt. TAK!

Sanne Holm 24. november 2015

default image

5 ud af 5 stjerner
Det var en rigtig sjov oplevelse at have besøg af jer. Der snakkes stadig om Jette og Jytte og hvad de var i stand til. Hoved personerne mener stadig de er super gode til pilates. Så 5 ud af 5 stjerner fra Glud & Marstrand Hjallerup

Glud & Marstrand Hjallerup 24. november 2015

default image

I styrer for vildt!
Kære Karen Maren Møller – og Ruth.

Vi fra Boumatic a/s vil gerne takke jer for et fabelagtigt dildoparty. Det var uden tvivl den sjoveste forhandler-aften vi nogensinde har haft i firmaets historie. Man måtte overgi´sig i krampelatter og tårerne flød. At I formåede at flette nogle af vore produkter til malkemaskiner ind i programmet, var genialt. Der var ikke et sæde tørt. Tusind tak for en formidabel aften.

Med venlig hilsen

Jannie D. Rasmussen Boumatic 24. november 2015

default image

18 & 50 års fødselsdag,
Vi havde fornøjelsen af at have Pilatespigerne på besøg til vores 50 og 18 års fødselsdagsfest. Med det samme de trådte ind til festen, begyndte folk at grine, af deres meget sjove outfit og den pudsighed i at der pludselig trådte ”sådan” to gymnastikpiger ind ad døren.

Vi havde forinden givet Pilatespigerne nogle stikord omkring de to fødselarer og det var fantastisk flot som dette blev flettet ind i deres morsomme optræden. Det at de to fødselarer blev inddraget gjorde kun det hele endnu mere morsomt. De to pilatespiger lavede grin med fødselarerne på en meget humorfyldt, grinagtig måde, dog uden på nogen måde at gå over grænsen til det platte.

Alle gæsterne var vilde med pilatespigerne, og vi fik i den grad et fantastisk grin. Vi kan kun give vores allerbedste anbefaling til pilatespigerne!

Helle Hammer 24. november 2015

default image

Meget professionel,
Tusind tak for i lørdags. Du var ret så omtalt resten af aftenen, og alle gav udtryk for at det bare var mega sjovt, men også at du fremstod meget professionel.

Birgit Thygesen 24. november 2015

default image

Kanon!,
Kanon og skide skægt show.
Vi blev underholdt lige fra I trådte ind af døren.
Folk grinede helt vildt og folk har givet positive tilbagemeldinger om jeres show.

Lars Lindhard Jensen Den Jyske Sparekasse 24. november 2015

default image

Tusinde tak
Den 26. oktober blev der afholdt velgørenhedsmiddag på hotel Marienlyst i Helsingør og jeg vil hermed gerne takke for, at DU ville stille op og hjælpe. Uden jer kendte, uden musikken, underholdningen samt hjælp til plakater og bordkort var denne aften aldrig blevet til noget. Jeg kommer aldrig til, at kunne takke nok, men jeg håber I alle forstår, at det har været af kæmpe betydning for scleroseforeningen, at I tog jer tid og hjalp.

Jeg håber, at alle havde en god aften og selv fik noget ud af at deltage. For mig og alle køberne kan jeg hilse og sige, at det var en
fantastisk oplevelse og alle havde en god aften og det er på grund af jer.

Så endnu engang TUSINDE TAK.

Laila Rohde Mortensen Formand for Scleroseforeningens lokalafdeling Nordsjælland 23. november 2015

default image

Hylende morsomt,
Det var helt fantastisk og alle vores gæster synes det var virkelig underholdende og hylende morsomt. Ronni siger at det er en oplevelse for livet og han synes det var så sjovt. Så helt igennem en sjov, god og utrolig underholdende oplevelse.

Tine 24. november 2015

default image

Fup ansat – hold da op det var sjovt. 
Det er fand’me løgn var kommentaren, da Ida blev ”afsløret” til personalefesten lørdag aften. Efter Idas besøg og samtale om en arbejdsprøvning i Randers Regnskov ugen før festen var der nærmest panik i krogene blandt de fastansatte. Hende der Ida var simpelthen bare for underlig og så var hun bange for dyr. De fleste syntes nærmest det var lidt synd, at hun så skulle udsættes for en arbejdsprøvning i Randers Regnskov. Og for at det ikke skulle være løgn dukkede hun op til festen – ½ time for sent og fra starten pinlig og tåkrummende. I løbet af den næste times tid blev hendes bordherrer og damer mere og mere rystede, og da Ida rejste sig op og ville holde tale var det næsten for meget. Her blev det så til alles store overraskelse afsløret, at Ida og hendes sagsbehandler blot var skuespillere og at vi kunne tage det helt roligt. Kun ganske få personer var indviet i spøgen og ikke en eneste af de øvrige ansatte anede uråd. Det var 100% gennemført og lige til stregen uden at træde over den. Så pas på – du ved aldrig hvornår ”Ida” dukker op hos jer!

Tak for fremragende underholdning fra

Randers regnskov 24. november 2015

default image

Fantastisk!
Tusind tak for virkelig sjov underholdning i lørdags. I var rigtig gode og rigtig sjove. Vi har kun fået god og positivt respons J Vi vil klart anbefale jer til andre… I havde gjort super meget ud af den rette make up og tøj og udstyr. Fantastisk J

Betina Dencker 24. november 2015

default image

Super sjovt
1000 tak for en helt fantastisk underholdning til vores fødselsdagsfest på Lyngheden. I var supersjove og der blev virkelig grinet igennem af os alle. De oplysninger i havde fået blev brugt på bedste vis og jeres figurer sad lige i skabet.
Vi kan bestemt anbefale jer til andre, der vil have et sjovt indslag til festen.

Birte & Jan 24. november 2015

default image

Super sjov underholdning!,
Til vores julefrokost havde vi besøg af Pilatespigerne og hvilket show, som overgik alle vores forventninger.

Vi fik 25 minutters top og ikke mindst super sjov underholdning med et show der var strikket sammen, så det passede perfekt til os. Det info vi havde givet på forhånd blev helt naturligt flettet ind i showet, hvilket gjorde det meget personligt og endnu mere underholdende for os.

Vi grinede så tårerne trillede og det er de varmeste anbefalinger vi hermed giver til de to skønne piger.

Vi glæder os til en anden god gang måske at kunne hilse på nogle at deres ”veninder”.

Ha’ det rigtig godt, håber vi ses en anden god gang!

Lisa Børglum Dynamic Web 24. november 2015

default image

Tak for hjælpen
Jeg har netop haft fornøjelsen af at have booket Pilatespigerne til min kommende kones 50 års fødselsdag. Jeg overraskede min "kone" med Pilatespigerne som leverede et forrygende show. Det var vigtigt for mig, at oplevelsen ikke blev plat eller pinlig for min kone (eller os som så på) og det blev det ikke - alle morede sig - både fødselar og gæster. Pilatespigerne var søde og hjalp mig med at få friet til min kommende kone. I slutningen af showet blev jeg hevet ind og skulle lave lidt øvelser sammen med pigerne. Jeg endte på mine knæ og pilatespigerne bad min kommende kone om at hjælpe mig op - hvorefter jeg kunne overraske med at fri til hende - hun blev meget overrasket og det blev gæsterne også - tak for hjælpen.

Peter 24. november 2015

default image
Ingen kat i sækken!
Endnu engang tak for et sjovt underholdningsprogram til min fødselsdagsfest d. 2. februar.
I var skønne at se på og sjove at høre på.

Ud fra nogle få oplysninger i telefonen om mig, kom showet til at fremstå, som om vi kendte hinanden.
Gæsterne troede virkelig at vi gik til Fit og Sund sammen. De var meget begejstrede og fik grinet meget.
Og ikke mindst fik Hanne og jeg ”motioneret” på en skøn måde.

Da gæsterne fik historien om jer bagefter, spurgte de hvordan jeg havde turdet engagere nogen, som jeg slet ikke kendte noget til – det kunne jo være ”katten i sækken ” jeg købte.

Men jeg var ikke i tvivl ud fra en fin video, som I har lagt på jeres hjemmeside.

Godt gået – Ingen skal være utrygge – her køber ingen” katten i sækken”.

Lillian Sølvig 24. november 2015

default image

Hej Ida og Vicki,
Vi vil rigtig gerne sige tak for sidst og tak for en mega sjov ½ time.
Det var et fantastisk sjovt show i leverede, og folk har flere gange kommenteret det efterfølgende.
I får hermed de bedste anbefalinger fra os.

Renate og Henrik 24. november 2015

default image

Rigtig god underholdning,
Jeg vil lige sige tak for en rigtig god underholdning til vores fars 70-års fødselsdag den 22. september.
Gæsterne og ikke mindst fødselaren så ud til at more sig gevaldigt, så det var rigtig dejligt.

Leif Pedersen 24. november 2015

default image

Rigtigt sjovt
Lige en lille hilsen med tak for super optræden i Løjt Forsamlingshus d. 18.5. Alle var begejstrede og syntes det var rigtig sjovt.

Edel & Gunnar Fåbog 23. november 2015

default image

Nødvendigt med kunstigt åndedræt
1000 tak for fantastisk underholdning ti l Emma-Sofies konfirmation, det var total grineren, troede faktisk der var ind ti l flere der skulle have kunstigt åndedræt bagefter, af at grine, super underholdning.

Emma-Sofie synes også i var kanon, og heldigvis var hun også selv frisk på at lege med J

Tror heller ikke I var i tvivl om at folk var med.

Tak, tak, tak og tak!

Mai Fausø 24. november 2015

default image

4 stjerner,
Mange tak for sidst vi havde en rigtig god aften.
Vi fik mange positive tilbagemeldinger fra damerne.
Jeres attitude og retorik var rigtig god - så vi vil give jer 4 stjerner

Else Marie Skødt Knudsen DMH Varde 24. november 2015

default image

Super god underholdning
Mange tak for jeres optræden til Knuds fødselsdag den 15.november. Det var en super god underholdning som vores gæster og vi ikke kunne tænke os anderledes. Jeg vil med glæde anbefale Jer til vores omgangs kreds.

Jette Offenberg 24. november 2015

default image

Stor ros.
Tak for rigtig god optræden og underholdning til min MANDS 60 års dag.
I gjorde det meget professionelt. Der var megen ros til jer.
I havde meget af stoffet med . På en sjov måde. Især ku folk li når i ligesom talte op til hinanden … I munden på hinanden. Sjovt med god effekt.
Tak… kan kun anbefale jer.

Mvh

Kirstine Madsen Borup 60 år’s fest den 10-11-12. 24. november 2015

default image

Super god underholdning,
Mange tak for jeres optræden til Knuds fødselsdag den 15.november. Det var en super god underholdning som vores gæster og vi ikke kunne tænke os anderledes. Jeg vil med glæde anbefale Jer til vores omgangs kreds.

Jette Offenberg 24. november 2015

default image

Meget professionel

Tusind tak for i lørdags. Du var ret så omtalt resten af aftenen, og alle gav udtryk for at det bare var mega sjovt, men også at du fremstod meget professionel.

Birgit Thygesen 23. november 2015

default image

Kære Vicki og Ida
Tusind tak for jeres optræden sidste Torsdag – virkelig sjovt samtidig med at der var plads til refleksion. Jeg vedhæfter et billede fra seancen

 

Lars Mønsted 24. november 2015

default image

Særklasse
Ruth og Karen kan kun beskrives som absolut underholdning i særklassen – vi grinede vores røv i laser

Trine Kaltoft Birkemose Esbjerg Kommune 24. november 2015

default image

Hej Ida og Vicki,
Vi vil rigtig gerne sige tak for sidst og tak for en mega sjov ½ time.
Det var et fantastisk sjovt show i leverede, og folk har flere gange kommenteret det efterfølgende.
I får hermed de bedste anbefalinger fra os.

Venlig hilsen

Renate og Henrik 24. november 2015

default image

Helt pjattet med jer,
Hej Jette og Jytte. Tusind tak for en god gang underholdning i søndags. Nå ja Steffen lidt genert og hvad så... det gik jo super og gæsterne var helt pjattet med jer og ligeså Tommy og jeg. Tusind tak endnu engang.

Pernille 24. november 2015

default image

Super
Hej ”Rockerkællinger”,
Selv tak for sidst!
Vi var MEGET tilfredse med Jeres show, som var med til at give festen et ekstra løft. Vi synes I havde fanget stikordene godt og placeret disse som perler på en snor af latter – super.

Vi kan varmt anbefale andre at bestille dette show!

Kenny Elkjær Terp Leoni Advokater 24. november 2015

default image

Så tårerne trillede.,
Det var et rigtig godt show i lavet til mig, i fik mange gode og sjove ting med som jeg har lavet igennen mit liv. Og det at jeg selv skulle være med i det var smadder sjovt og det gjorde det meget mere virkeligt på en måde.

Tak for en god oplevelse
Hilsen

Tina 24. november 2015

default image

Super god underholdning
Mange tak for jeres optræden til Knuds fødselsdag den 15.november. Det var en super god underholdning som vores gæster og vi ikke kunne tænke os anderledes. Jeg vil med glæde anbefale Jer til vores omgangs kreds.

Jette Offenberg 24. november 2015

default image

1000 tak!
Tak for sidst til fotografen og tjeneren :-)

Det var et rigtig godt show I leverede til vores mor’s 70 års fødselsdag, sjovt og underholdende for både store og små – helt perfekt :-) der blev grint så tårerne sprang og der blev talt om jer flere timer efter I forlod festen. Vi anbefaler jer gerne til andre.

Nu glæder vi os helt vildt til at modtage billederne og genopleve lidt af den gode stemning :-)
5 stjerner herfra :-)
De varmeste anbefalinger herfra

Maja 24. november 2015

default image

Underholdning i verdensklasse!
Ja, det var nok den ultimative oplevelse, vi har haft til en af vores efter hånden mange fester, det var alle pengene værd.

Alle til festen taler om det endnu, Ida du gav os en oplevelse vi aldrig vil glemme, tak til Ida, for hendes indsats, ja skriv du bare at, de mennesker der skal holde fest, skilling sammen så de kan få oplevelsen selv.

SUPER FANTASTISK UNDERHOLDNUNG I VERDENSKLASSE.

Brian Kristensen 24. november 2015

default image

Ovenud tilfredse
Rocker kællingerne Lonnie og Lola er underholdning i topklasse.  Vi var ca. 100 til festen  - hvor to holdt fødselsdag sammen.
Alle var top underholdt både gamle som yngre.
De to damer formåede at gøre underholdningen personlig selvom det implicerede to forskellige hovedpersoner.
Når det forrygende show er færdig efter ca. 20-30 min sidder alle tilbage med højt humør og ønsker at underholdningen kunne vare ved.
De er med til at sætte gang i festen og sørge for at alle gæster for humøret sat  i top gear.
De er fantastiske til at få flettet de personlige oplysninger om hovedpersonerne ind i deres underholdning.
De bedste anbefalinger herfra - man kan ikke blive skuffet.

Connie H. Linding 24. november 2015

default image

Fænomenalt!
Jeres underholdning var simpelthen fantastisk, vi optog det jo på video, og vi har efterhånden set det mange gange, og vi griner lige meget hver eneste gang.

Vi er alle enige om, at vi aldrig har grinet så meget, vi fik helt ondt i maverne, og vi synes det var helt utroligt så godt I fik indarbejdet de oplysninger, I havde fået om vores mor på forhånd, det virkede fuldstændig som om I kendte hende og virkelig GIK til pilates med hende.

Vi kan absolut kun give vores allerbedste anbefalinger til jer og til jeres eventuelle kunder, jer må man simpelthen ikke gå glip af!

Tusind tak for underholdningen

Anette Houstrup 24. november 2015

default image

Konfirmation,
Fantastisk underholdning til vores søns konfirmation.. Dejligt at der bliver sat lidt liv i kludende.

Manja Hemmingsen 24. november 2015

default image

De styrer for vildt,
wow et show ! Rocker kællingerne kom og tog alle med storm. Ud fra en enkelt samtale og et par emails, fik de sammensat et show, der i den grad handlede om min bror, som de jo ikke kendte i forvejen, og fik flettet hele hans livshistorie ind i en top underholdening i verdensklasse, så vi var færdige af grin. Det er en formidabelt evne at have. “Rocker kællingerne” er så skønne bramfri og selv-u-højtidelige og topprofessionelle at man føler sig underholdt så man aldrig glemmer det.

Georgine V. 24. november 2015

default image

UHA,
Hej “Karen og Ruth”
Jeg vil gerne takke jer, for en forrygende indsats til min fest d. 1/9-12.
Jeg skal love for, at I kan skrue humøret op med jeres festlige indslag.
I er nogle frække damer, med en masse sjove oplevelser, og jeres “homeparty” viste nogle fornøjelige muligheder til sexlivet. UHA.

Med venlig hilsen

“Værtinden” 24. november 2015

<< Prev
Next >>

    Vi glæder os til at høre fra dig