Shaker Brothers

Shaker Brothers har spillet trommer i 8 år, hvor de i løbet af årene, har samlet sig en masse erfaring, som de tager med sig til hver eneste koncert.

Shaker Brothers gjorde sig landskendte, da de deltog i underholdningsprogrammet ”Danmark har talent 2016” på TV2. Her havde de ladet sig inspirere af STOMP universet, som byder på mange flere rytmiske nuancer end deres primære instrumenter som er trommer. De spiller på bl.a. bil fælge, olietønder, glas, gryder, m.m. som de blander sammen med deres trommer. Dette skaber en enorm festlig koncert med et tilhørende fedt show. Shaker Brothers har derfor haft stor succes med at spille til mange forskellige events, de har derfor en bred målgruppe, som blandt andet festivaler, byfester, natklubber, firmafester, almindelige fester, konfirmationer, fødselsdage, sportsarrangementer, skole, institutioner m.m. Lige meget hvor de optræder med deres shows, skaber de en enorm dynamik med en masse bevægelse og rytmer. De går ofte udover scenekanten og får inddraget publikum i festen. Shaker Brothers største idoler er de energiske Safri Duo og Dj Kato. På baggrund af deres passion for denne genre musik, er mange af deres koncerter, derfor med til at skrue festen max op på det rytmiske. Der er lagt op til et brag af en fest, når de går i gang med deres show.

Vi forholder os til Corona og tager regeringens tiltag meget alvorligt.

I forbindelse med udmeldingen om at samles i grupper og i kølvandet på dette, alle forårets aflyste konfirmationer er vi selvfølgelig fuldstændig ”lagt ned” af aflysninger.
Det er en forfærdelig situation vi alle står i og for vores vedkommende er det hele vores eksistensgrundlag.
Til trods for dette har vi besluttet at det ikke skal gå ud over vores kunder og har derfor følgende meddelelse:
ALLE der har booket os til konfirmation frem til 1.6.2020 får mulighed for at ombooke tiden uden ekstra omkostninger.
Lige så snart I har en ny tid, skal I kontakte os og vi finder sammen ud af, om det er muligt at lave en ny aftale.
Er dette IKKE muligt, tilbyder vi at refundere jeres depositum.
ALLE der har booket os til andet end konfirmationer får ligeledes mulighed for at ombooke tiden uden ekstra omkostninger og på samme vilkår som ovenfor. Dette gælder indtil regeringen ophæver forbuddet/påbuddet om at samles i større forsamlinger.

I er meget velkomne til at ringe til os såfremt I har yderligere spørgsmål.