Skøre Tjenere – Showet er sjovt og muntert og inddrager gæsterne i festlighederne.

Underholdning til festen med de Skøre Tjenere

”Skal der være fest – så lad der være fest” Det er Trille & Truntes holdning til alle de fester de ”serverer” til.

Underholdning med de skøre tjenere Trille og Trunte er sjovt og hylende morsom. De er et par uheldige, men dog erfarne serveringsdamer der ved hvordan en fest bør være – og har deres helt klare mening om, hvordan folk bør opføre sig. Og de er ikke blege for, at gøre opmærksom på, hvis man ikke opfører sig efter deres smag!

De er ikke ”de skarpeste knive i skuffen” hvilket ofte bringer dem i lidt ”uheldige” situationer. Men de har serveret i mere end 25 år, så de ved nok, hvordan man snor sig ud af enhver tænkelig situation.

Trille og Trunte slår den gode stemning an fra starten af festen – og forlader den ikke før, de er sikre på at det gode humør og de glade miner kan holde resten af festen!

De Skøre Tjenere underholder også med fotografering – Tjener Trille har fået nok! Hun kan simpelthen ikke holde ud at servere sammen med mandegale Trunte. Derfor har hun besluttet sig for at starte sit eget “festfotograferingsbureau”. Men hun har lært, at bitter erfaring, at traditionelle festfotos er møgkedelige at sidde og redigere. Derfor medbringer hun masser af remedier til skøre, sjove, underholdende og utraditionelle festfotos…
Når tjeneren/tjenerne ankommer, er gæsterne ikke ét sekund i tvivl om, at nu sker der noget sjovt. De fortsætter showet med sjov og spas ved bordene og går ikke af vejen for eksempelvis at kommentere gæsternes påklædning eller deres måde at sidde til bords – alt sammen med et glimt i øjet. De kan godt finde på, at tømme gæsternes tallerkener for rester, under påskud af, at deres meget sultne franske vædder (kanin) er temmelig dyr i drift… En anden ting de ikke ligger skjul på er, at de til tider ikke føler sig specielt komfortable i deres tjener uniform, hvorfor de sagtens kan finde på, at skifte for eksempel sokkerne ud med selvsiddende strømper, midt under serveringen – gerne med hjælp fra en af de mandlige gæster, idet specielt Trunte er meget mande glad! Får hun heldet med sig og får en af mændene til at hjælpe sig med de selvsiddende venter der ham også en lille overraskelse når han tror han er færdig!

Showet er sjovt og muntert og inddrager gæsterne i festlighederne. Det hele afsluttes med et såkaldt ”sceneshow” der helt sikkert nok skal bringe både smil, latter og ikke mindst forundring frem hos alle i selskabet.
Skal gæsterne underholdes til festen, bør I helt klart invitere Trille & Trunte til at sørge for at sætte fut i løjerne.


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/sjovbusiness.dk/public_html/wp-includes/shortcodes.php on line 554
  • Når tjeneren/tjenerne ankommer, er gæsterne ikke ét sekund i tvivl om, at nu sker der noget sjovt. De fortsætter showet med sjov og spas ved bordene og går ikke af vejen for eksempelvis at kommentere gæsternes påklædning eller deres måde at sidde til bords – altsammen med et glimt i øjet. De kan godt finde på, at tømme gæsternes tallerkener for rester, under påskud af, at deres meget sultne franske vædder (kanin) er temmelig dyr i drift… En anden ting de ikke ligger skjul på er, at de til tider ikke føler sig specielt komfortable i deres tjener-uniform, hvorfor de sagtens kan finde på, at skifte for eksempel sokkerne ud med selvsiddende strømper, midt under serveringen – gerne med hjælp fra en af de mandlige gæster, idet Trille og Trunte er meget mande-glade!

    Showet er sjovt og muntert og inddrager gæsterne i festlighederne. Det hele afsluttes med et såkaldt ”sceneshow” der helt sikkert nok skal bringe både smil og latter frem hos alle i selskabet.

Det siger gæsterne:

default image

Hej Ida og Vicki,
Vi vil rigtig gerne sige tak for sidst og tak for en mega sjov ½ time.
Det var et fantastisk sjovt show i leverede, og folk har flere gange kommenteret det efterfølgende.
I får hermed de bedste anbefalinger fra os.

Renate og Henrik 24. november 2015

<< Prev
Next >>

Vi glæder os til at høre fra dig

Vi forholder os til Corona og tager regeringens tiltag meget alvorligt.

I forbindelse med udmeldingen om at samles i grupper og i kølvandet på dette, alle forårets aflyste konfirmationer er vi selvfølgelig fuldstændig ”lagt ned” af aflysninger.
Det er en forfærdelig situation vi alle står i og for vores vedkommende er det hele vores eksistensgrundlag.
Til trods for dette har vi besluttet at det ikke skal gå ud over vores kunder og har derfor følgende meddelelse:
ALLE der har booket os til konfirmation frem til 1.6.2020 får mulighed for at ombooke tiden uden ekstra omkostninger.
Lige så snart I har en ny tid, skal I kontakte os og vi finder sammen ud af, om det er muligt at lave en ny aftale.
Er dette IKKE muligt, tilbyder vi at refundere jeres depositum.
ALLE der har booket os til andet end konfirmationer får ligeledes mulighed for at ombooke tiden uden ekstra omkostninger og på samme vilkår som ovenfor. Dette gælder indtil regeringen ophæver forbuddet/påbuddet om at samles i større forsamlinger.

I er meget velkomne til at ringe til os såfremt I har yderligere spørgsmål.