Tyroler

Sjov underholdning til oktoberfesten

Gerda & Gurli (blandt venner kaldet Geile Gurli) er et par erfarne serveringsdamer. De ved hvordan en oktoberfest bør være – og har deres helt klare mening om, hvordan festen skal forløbe og hvordan folk bør opføre sig. Og de er ikke blege for, at gøre opmærksom på, hvis man ikke opfører sig efter deres smag!
Til en tyrolerfest flyder øllet i stride strømme og det hjælper de 2 dejlige tyrolerpiger gerne med at servere – så længe de ikke skal lave aaaalt for meget!!! (De er faktisk lidt dovne anlagte hvis sandheden skal frem)
De er ikke ”de skarpeste skeer i skabet” hvilket ofte bringer dem i lidt ”uheldige” situationer. Men med deres store “servierungs-erfahrung” ved de nok, hvordan man snor sig ud af enhver tænkelig situation.
Gerda & Gurli slår den gode stemning an til oktoberfesten – og forlader den ikke før, de er sikre på at det gode humør og de glade miner kan holde resten af festen!

Om selve showet:

Når Gerda & Gurli kommer blæsende ind, er gæsterne ikke ét sekund i tvivl om, at nu sker der noget sjovt. De fortsætter deres serveringsteater med sjov og spas ved bordene og går ikke af vejen for eksempelvis at kommentere gæsternes tyroler påklædning eller deres måde at sidde til bords – alt sammen med et glimt i øjet. De prøvesmager også gerne de våde varer, for at sikre sig, at kvaliteten er tilfredsstillende! Så hold godt fast i jeres drikkevarer for de går ikke af vejen for at drikke af gæsternes glas for at holde deres egne omkostninger nede…
Et Tyroler kostume er ikke altid det mest komfortable at have på – derfor kan Geile Gurli sagtens finde på, at skifte for eksempel sokkerne ud med selvsiddende strømper, midt under serveringen – og meget gerne med hjælp fra en af de mandlige gæster! Og det er et syn for guderne når mændene skal prøve kræfter med Geile Gurli´s strømpeholdere for det er de færreste mænd der har erfaring med dette – i hvert fald når strømperne skal sættes fast i stedet for at ”sættes fri”.
De 2 skønne tyrolerpiger er også mestre i at flirte, så pas godt på jeres mænd hvis de har hang til store piger med skæve tænder og store bryster 😉
Skal I have gang i festen fra starten så er tyrolerne et hylende morsomt bud på underholdning til oktoberfesten.
Vi garanterer det bliver en fest i ikke glemmer foreløbig med underholdning i topklasse.

Det siger gæsterne:

default image

Ovenud tilfredse
Rocker kællingerne Lonnie og Lola er underholdning i topklasse.  Vi var ca. 100 til festen  - hvor to holdt fødselsdag sammen.
Alle var top underholdt både gamle som yngre.
De to damer formåede at gøre underholdningen personlig selvom det implicerede to forskellige hovedpersoner.
Når det forrygende show er færdig efter ca. 20-30 min sidder alle tilbage med højt humør og ønsker at underholdningen kunne vare ved.
De er med til at sætte gang i festen og sørge for at alle gæster for humøret sat  i top gear.
De er fantastiske til at få flettet de personlige oplysninger om hovedpersonerne ind i deres underholdning.
De bedste anbefalinger herfra - man kan ikke blive skuffet.

Connie H. Linding 24. november 2015

<< Prev
Next >>

Vi glæder os til at høre fra dig