Tyroler

Sjov underholdning til oktoberfesten

Gerda & Gurli (blandt venner kaldet Geile Gurli) er et par erfarne serveringsdamer. De ved hvordan en oktoberfest bør være – og har deres helt klare mening om, hvordan festen skal forløbe og hvordan folk bør opføre sig. Og de er ikke blege for, at gøre opmærksom på, hvis man ikke opfører sig efter deres smag!
Til en tyrolerfest flyder øllet i stride strømme og det hjælper de 2 dejlige tyrolerpiger gerne med at servere – så længe de ikke skal lave aaaalt for meget!!! (De er faktisk lidt dovne anlagte hvis sandheden skal frem)
De er ikke ”de skarpeste skeer i skabet” hvilket ofte bringer dem i lidt ”uheldige” situationer. Men med deres store “servierungs-erfahrung” ved de nok, hvordan man snor sig ud af enhver tænkelig situation.
Gerda & Gurli slår den gode stemning an til oktoberfesten – og forlader den ikke før, de er sikre på at det gode humør og de glade miner kan holde resten af festen!

Om selve showet:

Når Gerda & Gurli kommer blæsende ind, er gæsterne ikke ét sekund i tvivl om, at nu sker der noget sjovt. De fortsætter deres serveringsteater med sjov og spas ved bordene og går ikke af vejen for eksempelvis at kommentere gæsternes tyroler påklædning eller deres måde at sidde til bords – alt sammen med et glimt i øjet. De prøvesmager også gerne de våde varer, for at sikre sig, at kvaliteten er tilfredsstillende! Så hold godt fast i jeres drikkevarer for de går ikke af vejen for at drikke af gæsternes glas for at holde deres egne omkostninger nede…
Et Tyroler kostume er ikke altid det mest komfortable at have på – derfor kan Geile Gurli sagtens finde på, at skifte for eksempel sokkerne ud med selvsiddende strømper, midt under serveringen – og meget gerne med hjælp fra en af de mandlige gæster! Og det er et syn for guderne når mændene skal prøve kræfter med Geile Gurli´s strømpeholdere for det er de færreste mænd der har erfaring med dette – i hvert fald når strømperne skal sættes fast i stedet for at ”sættes fri”.
De 2 skønne tyrolerpiger er også mestre i at flirte, så pas godt på jeres mænd hvis de har hang til store piger med skæve tænder og store bryster 😉
Skal I have gang i festen fra starten så er tyrolerne et hylende morsomt bud på underholdning til oktoberfesten.
Vi garanterer det bliver en fest i ikke glemmer foreløbig med underholdning i topklasse.

Det siger gæsterne:

default image

Tusinde tak
Den 26. oktober blev der afholdt velgørenhedsmiddag på hotel Marienlyst i Helsingør og jeg vil hermed gerne takke for, at DU ville stille op og hjælpe. Uden jer kendte, uden musikken, underholdningen samt hjælp til plakater og bordkort var denne aften aldrig blevet til noget. Jeg kommer aldrig til, at kunne takke nok, men jeg håber I alle forstår, at det har været af kæmpe betydning for scleroseforeningen, at I tog jer tid og hjalp.

Jeg håber, at alle havde en god aften og selv fik noget ud af at deltage. For mig og alle køberne kan jeg hilse og sige, at det var en
fantastisk oplevelse og alle havde en god aften og det er på grund af jer.

Så endnu engang TUSINDE TAK.

Laila Rohde Mortensen Formand for Scleroseforeningens lokalafdeling Nordsjælland 23. november 2015

<< Prev
Next >>

Vi glæder os til at høre fra dig

Vi forholder os til Corona og tager regeringens tiltag meget alvorligt.

I forbindelse med udmeldingen om at samles i grupper og i kølvandet på dette, alle forårets aflyste konfirmationer er vi selvfølgelig fuldstændig ”lagt ned” af aflysninger.
Det er en forfærdelig situation vi alle står i og for vores vedkommende er det hele vores eksistensgrundlag.
Til trods for dette har vi besluttet at det ikke skal gå ud over vores kunder og har derfor følgende meddelelse:
ALLE der har booket os til konfirmation frem til 1.6.2020 får mulighed for at ombooke tiden uden ekstra omkostninger.
Lige så snart I har en ny tid, skal I kontakte os og vi finder sammen ud af, om det er muligt at lave en ny aftale.
Er dette IKKE muligt, tilbyder vi at refundere jeres depositum.
ALLE der har booket os til andet end konfirmationer får ligeledes mulighed for at ombooke tiden uden ekstra omkostninger og på samme vilkår som ovenfor. Dette gælder indtil regeringen ophæver forbuddet/påbuddet om at samles i større forsamlinger.

I er meget velkomne til at ringe til os såfremt I har yderligere spørgsmål.