Tyroler

Sjov underholdning til oktoberfesten

Gerda & Gurli (blandt venner kaldet Geile Gurli) er et par erfarne serveringsdamer. De ved hvordan en oktoberfest bør være – og har deres helt klare mening om, hvordan festen skal forløbe og hvordan folk bør opføre sig. Og de er ikke blege for, at gøre opmærksom på, hvis man ikke opfører sig efter deres smag!
Til en tyrolerfest flyder øllet i stride strømme og det hjælper de 2 dejlige tyrolerpiger gerne med at servere – så længe de ikke skal lave aaaalt for meget!!! (De er faktisk lidt dovne anlagte hvis sandheden skal frem)
De er ikke ”de skarpeste skeer i skabet” hvilket ofte bringer dem i lidt ”uheldige” situationer. Men med deres store “servierungs-erfahrung” ved de nok, hvordan man snor sig ud af enhver tænkelig situation.
Gerda & Gurli slår den gode stemning an til oktoberfesten – og forlader den ikke før, de er sikre på at det gode humør og de glade miner kan holde resten af festen!

Om selve showet:

Når Gerda & Gurli kommer blæsende ind, er gæsterne ikke ét sekund i tvivl om, at nu sker der noget sjovt. De fortsætter deres serveringsteater med sjov og spas ved bordene og går ikke af vejen for eksempelvis at kommentere gæsternes tyroler påklædning eller deres måde at sidde til bords – alt sammen med et glimt i øjet. De prøvesmager også gerne de våde varer, for at sikre sig, at kvaliteten er tilfredsstillende! Så hold godt fast i jeres drikkevarer for de går ikke af vejen for at drikke af gæsternes glas for at holde deres egne omkostninger nede…
Et Tyroler kostume er ikke altid det mest komfortable at have på – derfor kan Geile Gurli sagtens finde på, at skifte for eksempel sokkerne ud med selvsiddende strømper, midt under serveringen – og meget gerne med hjælp fra en af de mandlige gæster! Og det er et syn for guderne når mændene skal prøve kræfter med Geile Gurli´s strømpeholdere for det er de færreste mænd der har erfaring med dette – i hvert fald når strømperne skal sættes fast i stedet for at ”sættes fri”.
De 2 skønne tyrolerpiger er også mestre i at flirte, så pas godt på jeres mænd hvis de har hang til store piger med skæve tænder og store bryster 😉
Skal I have gang i festen fra starten så er tyrolerne et hylende morsomt bud på underholdning til oktoberfesten.
Vi garanterer det bliver en fest i ikke glemmer foreløbig med underholdning i topklasse.

Det siger gæsterne:

default image

18 & 50 års fødselsdag,
Vi havde fornøjelsen af at have Pilatespigerne på besøg til vores 50 og 18 års fødselsdagsfest. Med det samme de trådte ind til festen, begyndte folk at grine, af deres meget sjove outfit og den pudsighed i at der pludselig trådte ”sådan” to gymnastikpiger ind ad døren.

Vi havde forinden givet Pilatespigerne nogle stikord omkring de to fødselarer og det var fantastisk flot som dette blev flettet ind i deres morsomme optræden. Det at de to fødselarer blev inddraget gjorde kun det hele endnu mere morsomt. De to pilatespiger lavede grin med fødselarerne på en meget humorfyldt, grinagtig måde, dog uden på nogen måde at gå over grænsen til det platte.

Alle gæsterne var vilde med pilatespigerne, og vi fik i den grad et fantastisk grin. Vi kan kun give vores allerbedste anbefaling til pilatespigerne!

Helle Hammer 24. november 2015

<< Prev
Next >>

Vi glæder os til at høre fra dig