At vælge underholdning til sin fest er lidt af en joker. Det er nemlig ret væsentligt at tjekke op på hvilken fest der er tale om, og hvilket selskab, som indfinder sig som gæster. Hvad vil man gerne opnå med underholdningen, og hvornår på dagen skal tant og fjas indfinde sig? Når man har et overblik over disse essentielle emner, er man parat til at planlægge underholdningen til festen.

Her hos SjovBusiness hylder vi naturligvis den gode underholdning til enhver fest. Ordet ”fest” klinger rigtigt godt i vores ører, og selv om vores firmanavn hedder sjov business, er det oftest fester vi bliver hidkaldt til. Vi hjælper naturligvis også til med underholdning til eksempelvis firmafester, og for os er det hip som hap om det er en privat fest eller en firmafest, vi skal peppe op.

Og vi pepper enhver fest op på netop den måde, som I ønsker. Vi har en række profiler på repertoiret, som nok skal vække begejstring hos jeres gæster. Lad os fremhæve nogle af disse karakterer:

Pilates pigerne

Pilates pigerne: Her får I besøg af de 2 livlige pilates piger, som hårdnakket påstår at de går til pilates med festens hovedperson. Vi er gode til pilates, og vi er stolte af vores kroppe, som bærer præg af mange timers træning. Måske …

Rockerkællingerne: I den anden ende af skalaen får I besøg af rockerpigerne, som man absolut ikke skal fornærme. Det kan nemlig blive ret fatalt. Lonnie og Lola bidrager med underholdning til fest, hvor festens hovedperson snart bliver hevet ind i en case, hvor han/hun tilsyneladende har ansøgt om optagelse i rockerklanen.

De skøre tjenere skaber underholdning

Ruth og Karen: Her går vi en smule under bæltestederne, hvor vores dildoshow nok skal skabe stærk underholdning til din fest. Problemet for de 2 piger er, at de ikke har en snus forstand på emnet for showet, og at det meget nemt munder ud i en kikset forestilling, hvor emner som inkontinens og utroskab lander på bordet. Til stor underholdning for selskabet.

De skøre tjenere: Du kan også vælge at peppe underholdningen til din fest op med de skøre tjenere, som på grov og slev vis sviner dine gæster til. De 2 serveringsdamer er erfarne, men desværre også meget uheldige, og hvis dine gæster ikke opfører sig ordentligt ved bordet, skal de nok gøre opmærksom på det.

Politibetjente til fest

Fup politibetjente: Endelig skal vi i denne ombæring nævne de 2 fup politibetjente, som også vil være god underholdning til din fest. Disse 2 politibetjente stråler ikke ligefrem, og deres dårlige humør skal nok skabe fantastisk stemning hos dine gæster. Vær forberedt på at festens hovedperson snart befinder sig i en situation, hvor vedkommende skal anholdes.

Hvis du ønsker flere informationer vedrørende underholdning til fest, er du altid velkommen til at skrive eller ringe til os. Vi lover høflige og pæne svar, selv om vores karakterer nok skal garantere det modsatte. Vi bidrager naturligvis også med underholdning til bryllupsfesten.