Underholdning til firmafest

Er du på jagt efter underholdning til firmafest? Hos Sjov Business står vi klar til at få alle dine medarbejdere til blive målløse og overraskede. Der er mange muligheder, når det kommer til underholdningen til en firmafest f.eks. skøre tjenere, fup politibetjent, pilates pigerne eller fup fotograf og skør tjener. Vi sørger for, at du får den helt rigtige underholdning, så humøret er højt blandt dine medarbejdere resten af aftenen.

Overrask dine gæster med en fup fotograf og skør tjener

Det er svært at udpege ét show, der er sjovere end de andre, men en fup fotograf og skør tjener er en sand klassiker, der vil skabe undren og latter blandt dine medarbejdere. Fotografen og tjeneren vil forsøge at blive en del af selskabet på den mest akavede vis – og efter festen modtager du de charmerende billeder, der er blevet taget undervejs, på en CD. Få mere information om alle vores figurer.

Skal vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige underholdning? Lad os tage en uforpligtende samtale!

Kontakt os og få et tilbud på underholdning til firmafest

Sidder du tilbage med yderligere spørgsmål? Du er mere end velkommen til at kontakte os på telefon 93 93 02 00, sende en mail til mail@sjovbusiness.dk eller udfylde vores kontaktformular. Vi står klar til at give dig et uforpligtende tilbud.