Underholdning til julefrokosten

Underholdning til årets store julefrokost kan være meget mere end stand up eller koncert med populære bands som Kandis eller TV2. Vores erfaring siger at julefrokosten sparkes godt igang med et sjovt indslag eller professionel underholdning.

Julefrokost underholdning fra Sjov Business skræddersyes så den passer specielt til jer!
Det gøres med vores show Pilates Pigerne. Vi skriver showet specielt til firmaets julefrokost ud fra oplysninger om firmaet som vi får fra jer. Pilates Pigerne kommer med den glædelige nyhed, at som en del af firmaets nye sundhedspolitik, starter samtlige ansatte til Pilates efter julefrokosten. Vi inddrager gerne 1-3 personer i showet, som bliver udstyret med pink benvarmere, pande-og svedbånd så de kan hjælpe pigerne med at vise de øvelser de ansatte kommer til at træne. Hele showet kan afsluttes med at hele selskabet inddrages i den fælles gymnastikserie – det ser måske ikke kønt ud, men giver masser af motion til lattermusklerne!

Hvad enten det er den lille private julefrokost med 8 personer eller det er firmaets store julefrokost med 800 medarbejdere der skal underholdes, så garanterer vi, at I får lattermusklerne rørt til det yderste – og er det ikke det en julefrokost underholdning handler om?