En konfirmation er en stor dag – både for konfirmanden men også for forældrene.

Sjov Business sørger for at gøre dagen endnu mere uforglemmelig. For eksempel med et af vores personlige shows, Pilates Pigerne eller Rockerkællingerne.

Vi skriver showet specielt til konfirmanden ud fra personlige oplysninger og sjove historier om ham/hende som vi får fra dig. Det er derfor et super alternativ til den traditionelle sang eller tale.

Men hvad skal jeg så vælge til konfirmationen?

Det er dig der kender konfirmanden bedst! Pilates Pigerne er bedst til den friske konfirmand der trives med at være i fokus. Pigerne tager konfirmanden op til et par gulvøvelser på de store pilatesbolde og hele showet sluttes af med en lille gymnastikopvisning – som konfirmanden jo kender rigtigt godt, for den har han/hun trænet mange gange!

Rockerkællingerne egner sig rigtigt godt til den lidt stille konfirmand der har det bedst med at få lov til at “putte sig” lidt. Konfirmanden får lov til at blive siddende på sin plads, imens Rockerkællingerne fortæller en fantastisk underholdende røverhistorie om konfirmandens prøveperiode i rockerklubben “De Vilde Kællinger”. Showet afsluttes med at konfirmanden, til trods for en total fejlslagen optagelsesprøve, udnævnes til Vild Kælling for 1 dag og modtager et badge med titlen.

Skal jeg vælge personlig underholdning til en konfirmation?

Nej! En konfirmation skal ikke ubetinget have personlig underholdning!

Et par skøre tjenere eller en fup fotograf med en skør tjener kan sagtens sætte ordentligt gang i konfirmationen. Det er sjov underholdning og ren fis og ballade til alle gæsterne, uden at det henvender sig til nogen bestemt i selskabet.

Men der bliver sat grundigt gang i lattermusklerne!