Underholdning til bryllup og bryllupsfest

Anderledes bryllupstale

Et bryllup hører til et af livets store begivenheder, og god underholdning til bryllupsfesten tager man sjældent fejl af.

Det er de store følelser der er i spil sådan en dag, så hvorfor ikke lade Sjov Business sørge for at formidle de ting du gerne vil have sagt på den store dag, på en sjov, anderledes og utraditionel måde?

Mulighederne er mange – du har måske selv en idé om, hvilken form for underholdning til brylluppet du ønsker, men ellers er du meget velkommen til at ringe til os på 93930200 så vi kan få en snak og sammen finde den helt rigtige underholdning til brylluppet.

Vi har lavet underholdning til et væld af bryllupper og ved lige præcis hvad der passer bedst som underholdning til et bryllup.

De skøre tjenere: Fis & Ballade med alle bryllupsgæster

De Skøre Tjenere sparker bryllupsfesten godt i gang med skørt serveringsteater. De Skøre Tjenere er den perfekte måde at få gæsterne rystet sammen på. De laver masser af sjov og underholdende servering rundt ved bordene.

De Skøre Tjenere kan også krydres med en Fupfotograf der tager kreative og anderledes billeder af samtlige bryllupsgæster.
Billederne får I tilsendt på cd efter jeres bryllup.

Personlig tilpasset underholdning til brudeparret

Står du som brud eller gom og har kvaler med bryllupstalen, så fortvivl ikke! Sjov Business formidler dine ord og tanker på kærligste vis som for eksempel Pilatespigerne eller Rockerkællingerne.

Og vi garanterer at din bedre halvdel aldrig nogensinde glemmer underholdningen til jeres bryllup!

Begge shows skrives specielt til brudeparret ud fra personlige oplysninger og sjove historier om dem, som vi får fra dig. Det er derfor et super alternativ til den traditionelle bryllupstale eller sang.

Pilatespigerne inddrager aktivt brudeparret i deres show, idet de tager brudeparret op på gulvet og iklæder dem pink benvarmere, pande- og svedbånd, så de kan hjælpe Pilatespigerne med at vise de forskellige øvelser der trænes til pilates. Et show med Pilatespigerne garanterer masser af motion til lattermusklerne! Og vi tager naturligvis hensyn til, at bruden højst sansynligt er iført en stor brudekjole.

Et besøg af de seje Rockerkællinger til bryllupsfesten giver masser af samtalestof til resten af aftenen. Rockerkællingerne fortæller om brudeparrets forsøg på optagelse i rockerklubben De Vilde Kællinger – et forsøg der ikke er endt særligt heldigt for brudeparret, til stor morskab for hele selskabet.

Rockerkællinger til det siddende brudepar

Et show med Rockerkællingerne er perfekt til brudeparret, der ikke bryder sig vanvittigt meget om at være festens midtpunkt. De får, i modsætning til showet med Pilatespigerne, lov til at blive siddende på deres plads – men dermed ikke være sagt, at dette show er mindre underholdende. De optagelsesprøver brudeparret er blevet udsat for hos De Vilde Kællinger er intet mindre end uforglemmelige!

Sjov Business leverer den perfekte underholdning til ethvert bryllup og til enhver bryllupsfest.

Anderledes bryllupsunderholdning

Heidi-servering til brylluppet

Pilates-øvelser til brudeparret

Vi forholder os til Corona og tager regeringens tiltag meget alvorligt.

I forbindelse med udmeldingen om at samles i grupper og i kølvandet på dette, alle forårets aflyste konfirmationer er vi selvfølgelig fuldstændig ”lagt ned” af aflysninger.
Det er en forfærdelig situation vi alle står i og for vores vedkommende er det hele vores eksistensgrundlag.
Til trods for dette har vi besluttet at det ikke skal gå ud over vores kunder og har derfor følgende meddelelse:
ALLE der har booket os til konfirmation frem til 1.6.2020 får mulighed for at ombooke tiden uden ekstra omkostninger.
Lige så snart I har en ny tid, skal I kontakte os og vi finder sammen ud af, om det er muligt at lave en ny aftale.
Er dette IKKE muligt, tilbyder vi at refundere jeres depositum.
ALLE der har booket os til andet end konfirmationer får ligeledes mulighed for at ombooke tiden uden ekstra omkostninger og på samme vilkår som ovenfor. Dette gælder indtil regeringen ophæver forbuddet/påbuddet om at samles i større forsamlinger.

I er meget velkomne til at ringe til os såfremt I har yderligere spørgsmål.