Underholdning til konfirmation

Sjov og personlig underholdning til konfirmation

Skal du bruge god underholdning til konfirmation? En konfirmation er en af de første store milepæle i livet. Det er den første grænse til at træde ind i de voksnes rækker. Det er selvfølgelig noget der skal markeres, så dagen bliver uforglemmelig. En måde at opnå en uforglemmelig fest på, er at booke professionel underholdning til konfirmation.

Det eneste I skal finde ud af er, hvilken form for underholdning I ønsker. Skal det være personlig underholdning til konfirmanden eller ønsker I all-round underholdning til alle gæsterne til konfirmationsfesten?

Personlig underholdning til konfirmationen er et alternativ til den traditionelle festsang eller -tale. Det kan være noget af en opgave at skulle skrive en sang eller tale til konfirmanden – hvad skal du sige? Hvordan skal du få det sagt?

Måske får I besøg af den pinlige præst, der ikke helt er færdig med sin prædiken?

Som forælder, kan man have mange ting man gerne vil sige til sin konfirmand, men hvordan får man det sagt uden at det bliver alt for følelsesladet? Det hjælper Sjov Business med! Vi leverer de historier du har om konfirmanden på en sjov og anderledes måde.

Få konfirmanden og gæsterne til at klukke af grin

Underholdningen til konfirmationen bliver leveret med et kærligt glimt i øjet og vækker masser af grin hos såvel konfirmand som hos gæsterne. Både Pilatespigerne og Rockerkællingerne passer perfekt som sjov underholdning til konfirmation. Vi skriver showet specielt til konfirmanden ud fra personlige oplysninger og sjove historier om ham eller hende, som vi får fra dig.

Og vi garanterer, at hverken konfirmanden eller gæsterne nogensinde glemmer konfirmationsfesten efter et besøg af enten Pilatespigerne eller Rockerkællingerne. Vi fortæller røverhistorier og rigtige historier om konfirmanden i en skøn blanding og får gerne hele selskabet op af stolene til lidt sang eller motion – sidstnævnte især af lattermusklerne!

Fupfotografen & Den Skøre Tjener giver konfirmationsfesten et muntert løft – og I får billederne tilsendt på cd efter festen. Billederne er meget utraditionelle festbilleder I med garanti aldrig har set før. Alle konfirmationsgæsterne bliver iført sjove briller, parykker og lignende og bliver stillet op til nogle utraditionelle fotosessioner – til stor morskab for såvel konfirmand som gæster.

På samme tid fiser den Skøre Tjener rundt ved bordene og laver fis og ballade med alle gæster. Hun gør sit absolut yderste for at undgå at servere! Til gengæld kommer hun med masser af tips og idéer til hvordan man skruer den bedste konfirmationsfest sammen. Især er hendes repetoire af festsange helt formidabelt og hun sætter gerne gang i lidt fællessang inden hun slutter af med et tryllenummer der får hele forsamlingen til at måbe…

Vi tilbyder også underholdning i forbindelse med julefrokost og bryllup.

Har du noget specielt i tankerne, eller måske en idé til en sketch, så send os din forespørgsel, så finder vi en løsning sammen.

Hør mere om vores underholdning til konfirmation

Vil du gerne høre mere om vores underholdning, priser eller noget helt tredje? Du er mere end velkommen til at kontakte os på telefon (+45) 93 93 02 00, sende en mail til mail@sjovbusiness.dk eller udfylde vores kontaktformular. Vi glæder os til at høre fra dig og give dig og dit selskab en fest, som I sent vil glemme.