Sådan behandler vi dine data.

Vores GDPR disclaimer

Vi indsamler data via kontaktformular, samarbejdspartnere, mail og telefon.
Vi indsamler følgende:
– Navn
– Firmanavn
– Email
– Telefon

Vi indsamler det, fordi vi har brug for at holde styr på forespørgsler via denne hjemmeside.
Det bliver opbevaret sikkert på en kodeordsbeskyttet computer med antivirus software og firewall, og der er kun adgang for os.
Data bliver slettet eller overført efter ønske på forespørgsel og ellers inden for 5 år.
Vi opbevarer kun data der er modtaget samtykke på. Samtykke gælder også for personer der har givet samtykke til mine samarbejdspartnere.
Vi opbevarer ingen personfølsomme data.

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores hjemmeside, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker for eksempel ved at du udfylder vores kontaktformularer.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger, at kunne levere de services, du har efterspurgt, som for eksempel at kontakte dig i forbindelse med et show.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Vi videregiver ingen data til tredjepart uden accept. Data om din brug af websitet, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter (Google og Facebook) i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail med videre vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet.

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.