Underholdning til rund fødselsdag

Sjov underholdning til den runde fødselsdag

Hvad enten du er fødselar eller gæst til en rund fødselsdag, så er det vigtigt, at fødselsdagen fejres på sjoveste vis.
Det er efterhånden ved at gå af mode at skrive en traditionel festsang eller holde en tale. Men hvad gør du så, hvis du gerne vil markere at fødselsdagen er noget særligt?
Du booker et show fra Sjov Business!

Vi leverer underholdning for enhver smag og vi har flere forskellige shows at vælge imellem som alternativ til den traditionelle sang eller tale. Vores shows Rockerkællingerne eller Pilatespigerne er det man populært kalder ”personlige shows” og de er intet mindre end geniale som underholdning til rund fødselsdag.

Vi skriver showet specielt til fødselaren ud fra personlige oplysninger om ham eller hende som vi får fra dig.
Pilatespigerne er masser af sjov underholdning til mænds runde fødselsdage – pilates er jo ikke ligefrem en mandesport…

Vi kommer ud under påskud af at vi går til pilates med fødselaren, men at vi savnede ham til den store årlige opvisning, som han desværre ikke kunne komme med til, fordi han skulle holde fødselsdag. Men vi synes det er synd, at al den hårde træning han har lagt for dagen, skulle være spildt – fødselaren er jo virkelig til STOR inspiration for resten af pilatesholdet, fordi han træner så ihærdigt.

Derfor kommer pilatespigerne lige forbi til festen, så fødselaren får mulighed for at underholde alle sine gæster med pilatesøvelserne. Dette sker til stor morskab for hele selskabet – ikke mindst fødselaren der altid kaster sig over øvelserne med stor entusiasme.

Dummebøder til fødselaren

Rockerkællingerne er velegnet til den runde fødselar der enten ikke er så mobil eller som er en smule genert. I modsætning til underholdningen med Pilatespigerne, får fødselaren i showet Rockerkællingerne lov til at blive siddende på sin plads. Her er ingen der bliver taget op, for at optræde på slap line. Men det gør ikke showet mindre underholdende!

De to rockerkællinger holder sig nemlig på ingen måde tilbage. De går rundt blandt gæsterne og stjæler med arme og ben, imens de fortæller om fødselarens prøvemedlemsskab i rockerklubben ”De Vilde Kællinger”. Et prøvemedlemsskab der bestemt ikke er gået godt for fødselaren! Rockerkællingerne fortæller den ene underholdende historie efter den anden, om hvor grueligt galt det er gået for fødselaren – der har både været prøver i markræs og uddeling af dummebøder…

Begge shows er hylende morsom og stueren underholdning for alle aldersgrupper.

Vi forholder os til Corona og tager regeringens tiltag meget alvorligt.

I forbindelse med udmeldingen om at samles i grupper og i kølvandet på dette, alle forårets aflyste konfirmationer er vi selvfølgelig fuldstændig ”lagt ned” af aflysninger.
Det er en forfærdelig situation vi alle står i og for vores vedkommende er det hele vores eksistensgrundlag.
Til trods for dette har vi besluttet at det ikke skal gå ud over vores kunder og har derfor følgende meddelelse:
ALLE der har booket os til konfirmation frem til 1.6.2020 får mulighed for at ombooke tiden uden ekstra omkostninger.
Lige så snart I har en ny tid, skal I kontakte os og vi finder sammen ud af, om det er muligt at lave en ny aftale.
Er dette IKKE muligt, tilbyder vi at refundere jeres depositum.
ALLE der har booket os til andet end konfirmationer får ligeledes mulighed for at ombooke tiden uden ekstra omkostninger og på samme vilkår som ovenfor. Dette gælder indtil regeringen ophæver forbuddet/påbuddet om at samles i større forsamlinger.

I er meget velkomne til at ringe til os såfremt I har yderligere spørgsmål.