Underholdning til julefrokost

Sjov Business sætter gang i festen med tåkrummende underholdning til julefrokost

Sæt gang i festen med tåkrummende underholdning til julefrokost

Skal chefen have en ekstra gang røg næste gang dit firma holder julefrokost eller firmafest? Eller vil du tage fusen på dine kolleger på en sjov og anderledes måde?

book et af Sjov Business’ shows! Vores underholdning til julefrokost vil med sikkerhed skabe den helt perfekte stemning for alle ansatte.

Mulighederne er mange – hvad for eksempel med et par Skøre Tjenere som underholdning til julefrokost? De underholder rundt ved bordene med deres serveringsteater, som er masser af gag og gimmicks, der får de helt store grin frem hos alle i firmaet. Lad os blende ind blandt jer alle sammen som fup ansat, og skabe gak og løjer ved bordet.

Brandalarm og julefrokost

Der er grundig gennemgang af for eksempel brandinstruktioner – en rigtig god ting at have helt styr på til en firma julefrokost og det viser sig også undervejs, at en af de Skøre Tjenere har et særligt godt øje til en af de ansatte, hvilket bestemt ikke går stille for sig, til stor morskab for hele firmafesten!

En anden mulighed er vores Ruth & Karens Dildoparty – underholdning i den lidt mere vovede afdeling. De to damer underholder med ting som vi alle kender til i parforholdet, men som ingen taler højt om. Med et show fra Ruth & Karen garanterer vi en uforglemmelig firma julefrokost og samtalestof til resten af firmafesten. Ikke et øje (eller stolesæde) er tørt, når damerne forlader festen!

Pilatespigerne er underholdning der får hele firmaet op af stolene. Pigerne kommer nemlig med den glædelige nyhed, at I alle skal starte til Pilates i Hårløse Idrætsforening, som et led i firmaets nye sundhedspolitik. Motion er jo den bedste vej til at komme i form efter en hård firma julefrokost eller firmafest.

Skulle I ønske det, tager pigerne gerne chefen eller nogle af de ansatte op, så de kan hjælpe med at vise øvelserne på pilatesbolde. Så ved hele firmaet også, hvad I har at glæde jer til, når I starter til pilates.

Skræddersyet underholdning til julefrokost

Sjov Business skriver gerne underholdning til firma julefrokosten eller firmafesten, så det passer lige præcis til jeres firma – det er kun fantasien der sætter grænser. Et stort hit som underholdning til firma julefrokosten er at vi møder op til festen som den nye medarbejder i firmaet. En medarbejder der ikke falder i et med tapetet.

Vi garanterer at hele firmaet ånder lettet op, når det til sidst bliver afsløret, at den nye medarbejder er rent fup. Et fupshow som underholdning til firma julefrokosten eller firmafesten er grænseoverskridende, provokerende og pinlig underholdning, der først bliver rigtigt sjovt, når det er overstået. En firmafest I aldrig glemmer!!!

Har I specifikke ønsker til underholdning til julefrokosten? Så ring eller skriv til os. Vi er nemlig med på den værste!

Er du interesseret i at høre nærmere?

Du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker at få oplyst en pris. Du har mulighed for at ringe på telefon (+45) 93 93 02 00, sende en mail til mail@sjovbusiness.dk eller udfylde vores kontaktformular. Vi ser frem til at levere underholdning til julefrokost i dit firma!

Pilatesdamer i action