Figurerne

Clairvoyanterne

De to clairvoyante damer, Claire & Klara sætter fokus på forskellen kønnene imellem. Deres sans for klarsyn og deres veludviklede 6.sans, gør Claire & Klara til specialister i gode råd til parforholdet.

Tyroler

Gerda & Gurli (blandt venner kaldet Geile Gurli) er et par erfarne serveringsdamer. De ved hvordan en oktoberfest bør være – og har deres helt klare mening om, hvordan festen skal forløbe og hvordan folk bør opføre sig.

Pilates pigerne

Pilates pigerne er ikke just noget kønt syn (de ved det bare ikke selv) og de er meget passionerede omkring deres “sport” hvilket de absolut ikke lader nogen i tvivl om.

Rockerkællingerne

Rockertøserne Lonnie og Lola ankommer til festen og fortæller at festens hovedperson (X) har søgt om optagelse i damernes rockerklub ”De Vilde Kællinger”.

Fup fotograf og skør tjener

Ankommer til festen som en “gave” til festens hovedpersoner. Hun fortæller, at hun skal forevige hele festen fra start til slut og går i gang med at tage billeder.

Ruth og Karen

Ruth og hendes søster Karen er et par friske og frimodige damer, der har hørt, at et «Dildo-party» er det mest populære homeparty, man overhovedet kan holde.

Skør tjener & tjener-fotograf

Trille og Trunte er et par erfarne serveringsdamer. De ved hvordan en fest bør være – og har deres helt klare mening om, hvordan folk bør opføre sig.

Fup kæreste

Fup kæresten er MEGET forelsket i sin nye kæreste og dette går hun bestemt ikke af vejen for at vise hverken verbalt eller kropsligt! Hun viger ikke fra sin kærestes side et sekund.

Fup veninder

Ida og Vicki ankommer til festen – lettere forsinket og starter med at give festens hovedperson en gave, som helt sikkert vil vække opmærksomhed og give anledning til en masse snak rundt ved bordene. Derefter tager de plads ved bordet som de andre gæster.

Fup ansat

Den nye ansatte starter med at hun bliver inviteret med til jeres firmafest, hvor hun med garanti vil vække stor opsigt og harme. Alt kan ske når den fupansatte dukker op! Hun kommer selvfølgelig for sent, men ingen er i tvivl om at hun ankommer…

Fup præst + kordegn

Kunne I forestille jer et hjemmebryllup hvor præsten evt. er halvfuld eller bare MEGET fri i sine udtalelser og har sin helt egen agenda samt vielsesritualer? Præsten kan også have byttet rundt på vielsestalerne og starter med at kalde brudeparret forkerte navne. Eller hvad med en kordegn der både synger pivfalsk, men også falder i søvn under vielsen….?

Fup politibetjente

Giv svigermor/far/din bedste ven eller andre sved på panden når de 2 sure betjente kommer midt under festen for at anholde ham/hende med en fuldstændig vanvittig historie om hvorfor vedkommende skal anholdes. Kan også laves med jer selv hvor I på forhånd ved det og du/I pludselig stikker af!!!

Fup journalist + fotograf

Fotografen er bare pinlig og fuld – mens journalisten enten kan være meget genert og forsigtig og får stillet de mest uheldige spørgsmål ELLER en journalist med et TEMMELIG iltert temperament. Showet bliver tilpasset den enkelte situation.

Komisk strip

Ida og Pernille kommer ud til festen og tror de skal igang med et strikkekursus. De begynder at forklare om strikning, men bliver afbrudt af en af gæsterne (den der har bestilt showet) der mener vi er gået forkert, da dette er en privat fest.