Events

Står I og skal arrangere et større eller anderledes event end en almindelig fest kan Sjov Business også hjælpe med dette.

Vi har med stor succes optrådt til både byfester, open by night arrangementer og store arrangementer med mange mennesker.

Finder du ikke lige inspiration i vores persongalleri, så kontakt os alligevel, da vi har kontakter og samarbejdspartnere i hele landet. Dette gælder både i forbindelse med underholdning men vi kan også hjælpe jer videre i forhold til mad og musik.

Skal der godt gang i festen eller måske byfesten fra start, kan vi anbefale jer at tage et kig på Shaker Brothers her på siden, der kan levere et brag af et show og få festen skudt ordentligt i gang fra starten.

Vi forholder os til Corona og tager regeringens tiltag meget alvorligt.

I forbindelse med udmeldingen om at samles i grupper og i kølvandet på dette, alle forårets aflyste konfirmationer er vi selvfølgelig fuldstændig ”lagt ned” af aflysninger.
Det er en forfærdelig situation vi alle står i og for vores vedkommende er det hele vores eksistensgrundlag.
Til trods for dette har vi besluttet at det ikke skal gå ud over vores kunder og har derfor følgende meddelelse:
ALLE der har booket os til konfirmation frem til 1.6.2020 får mulighed for at ombooke tiden uden ekstra omkostninger.
Lige så snart I har en ny tid, skal I kontakte os og vi finder sammen ud af, om det er muligt at lave en ny aftale.
Er dette IKKE muligt, tilbyder vi at refundere jeres depositum.
ALLE der har booket os til andet end konfirmationer får ligeledes mulighed for at ombooke tiden uden ekstra omkostninger og på samme vilkår som ovenfor. Dette gælder indtil regeringen ophæver forbuddet/påbuddet om at samles i større forsamlinger.

I er meget velkomne til at ringe til os såfremt I har yderligere spørgsmål.